Molo børnetøj – kvalitet ud over alle grænser

Molo børnetøj bygger på et er unikt, spændende og uforudsigeligt design. Stilen er sjov, den er funky, den er farverig og den indeholder masser af finurlige detaljer. Molo er kendetegnet af friske og spændende farvekombinationer, egenartede mønstre og udstråler samtidig en humoristisk attitude. Børnene elsker Molo, fordi det er sejt, det er nordisk, og det er anderledes.

Molo børnetøj er skabt til både hverdag, leg og til fest, idet der er lagt meget vægt på perfekt pasform og topkvalitet, både hvad angår design, materialer og forarbejdning.

Prismæssigt befinder Molo lidt i den øverste ende af skalaen, men kvalitet koster som bekendt penge, og Molo er dansk kvalitet for hver eneste krone, det er topdesign, det er trendy og det er sjovt tøj. Og sidst men ikke mindst – alle børn elsker simpelthen Molo børnetøj.

Molo børnetøj til alle danske børn fra 0 til 12 år

Giv børnene mulighed for at udtrykke deres kreativitet – også gennem deres tøj, det giver børnene selvværd og selvtillid, selvtillid til fremvise deres kreative egenskaber, selvtillid til bevægelse og til at give udtryk for det, som de holder af. Molo børnetøj åbner nye muligheder for det enkelte barn i stedet for begrænsninger.

Molo børnetøj produceres til alle danske drenge og piger i alderen 0 – 12 år og henvender sig til forældre med smag for kvalitet og humor, idet Molo kollektioner ofte kan være meget farverige og designmæssigt uforudsigelige. Det er dansk design, det er dansk kvalitet, det er børnetøj som appellerer til børnenes fantasi og kreativitet. Molo børnetøj er bare Molo børnetøj, børnemode med en høj charmefaktor og et varmt glimt i tøjet.

Molo var klar med sin allerførste kollektion i foråret 2003, og nu 9 år senere har Molo i stigende grad udviklet sig til sjovt og farverigt børnetøj og skabt rødder i barnets ret til en egen personlighed.

Molo anvender stærke farver, sjove prints, spændende designs og iøjnefaldende sammensætninger. Stilen er udpræget urban med et spændende design, der er tilstrækkeligt anderledes til at vække opsigt og beundring, men Molo går aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Tøjet er skabt til et aktivt børneliv med masser af maskinvask uden at det slides nævneværdigt, men egner sig lige så fortrinligt som pænt skoletøj og festtøj til enhver lejlighed.

Molo er børnetøj i en klasse helt for sig selv – simpelthen den bedste der findes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>