USA for hele familien

USA er et utroligt populært rejsemål når danskerne vælger deres sommerferie. Faktisk er antallet af danskere der rejser til USA steget gennem de sidste mange år og i 2012 toppede tallet med hele 270.000 med danske pas der rejste til USA.

Der er flere grunde til at danskerne vælger at lade turen gå til USA, en af de store grunde, er at den amerikanske dollar er så lav, at man kan rejse billigt til USA og samtidigt lave og shoppe billigt når man er derovre. En anden god grund er at USA er et af de lande i verden, som har mest at tilbyde, og det er ikke mange, som ikke kan finde et område, der ikke passer til deres ønsker.

USA er også et område hvor hele familien kan tage til og hvor alle vil kunne finde noget at tage sig til. Specielt Florida er kendt for at familier kan have nogle rigtig lækre rejser fyldt med gode oplevelser for både store og små. Orlando som ligger i Florida er kendt som forlystelsesparkernes hovedstad hvilket er fuldt fortjent. Hele 7 af verdens største og bedst kendte forlystelsesparker ligger i Orlando og hvis man skal nå at opleve dem alle skal man sætte mere end 2 uger af bare til at opleve dem. Disney World, SeaWorld og Universal Studios ligger alle i Orlando og bare Disney World består af 7 parker, som alle er på størrelse med det Tivoli i København. Af de mindre kendte forlystelsesparker kan nævnes Harry Potter park, Wet’n’wild og Aquatica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>