ekspertoversigt

Få styr på alle tingene inden flytningen

En flytning kan være en stor mundfuld. Der er også mange ting, man skal have klar før flyttedagen kommer. Der er simple ting, men samtidig ting som gøre hele flytningen nemmere.

Pak i kasser og hav styr på dem

Som mange nok ved så pakker man som regel i kasser til en flytning. Jo mere der er blevet pakket ned, jo nemmere bliver det at flytte dem på selve flyttedagen. En anden rigtig god ting er at pakke kasserne i det samme tema. Det betyder at en kasse er kun køkkenting, mens en anden er badeværelsesting. På den måde er det nemmere når tingene skal pakkes ud. Så er der blevet skrevet på kasserne, hvor de skal hen af.

Få hjælp til flytningen

En flytning kræver en del fysisk arbejde. Det kræver også som regel en varevogn eller en større bil. Dette er grundet alle de møbler, som skal fragtes. Mange gør brug af bekendte og familie til at hjælpe. Der er dog en begrænsning på, hvor meget man kan udsætte sin familie for. Der er mange ting der skal slæbes, og mange ting som skal fragtes. Man kan derfor vælge at gøre brug af et flyttefirma. Et flyttefirma har styr på, hvordan det er bedst at flytte. De vil samtidig hjælpe med at få tingene fragtet, uden noget går i stykker. Der findes mange flyttemænd, og du vil kunne finde et firma de fleste steder rundt i Danmark. Et Flyttefirma i Fredericia er en god ide, da det ligger lige i midten af Danmark.

Hav snacks og øl klar

En flytning kræver meget. Det er derfor en god ide at have købt snacks og drikkevare ind til den store dag. Det er mest en tak til alle de folk som hjælper til med flytningen. Det er en lille hjælp til når det hele virker en smule uoverskueligt, og når man har brug for lidt ekstra energi. Når flytningen er vel overstået, så er det en god ide at have kolde øl klar til hele flytte teamet. På den måde får man en god afslutning på en god flytning.