Hjemmesider

Arbejdsløshed Skyrockets Blandt Amish

Arbejdskraft er helt rigtigt, at staten princippet,”Arbejde i lønnet beskæftigelse giver den bedste mulighed for folk til at opnå sociale og økonomiske og velvære.” Nu skal de lige til at betyde det. Arbejdskraft talskvinde for social udvikling Jacinda Ardern sagde den højeste arbejdsløshed numre var på omkring 10 procent i begyndelsen af 1990’erne, men støtte til solo forældre og syge har sat rekord i Bennett ‘ s regeringstid som Sociale Udvikling Minister. Peseta Sam Lotu-Iiga: Hvilke resultater er der blevet af stigende forventninger og forpligtelser for dem, der modtager ydelser? Hon PAULA BENNETT: Forud for National ‘ s Fremtidige Fokus ændringer, 79 procent af støttemodtagere, der havde noget arbejde-test forpligtelser overhovedet. Det fremtidige Fokus, der er gennemført i September 2012 som en forløber til vores nuværende store reformer, der blev indført klare forpligtelser og større retfærdighed til fordel for systemet. På grund af det Fremtidige Fokus, det er nu omkring 64 procent, og den vil reducere yderligere med de ændringer, der kommer igennem i den anden velfærd bill.

Hvis du ser på den positive side af det lån, du vil helt sikkert finde ud af den største fordel ved lån er, at det giver midler til folk med dårlig kredit score. Med nogle vedholdenhed og omhu, vil du være i stand til at finde en långiver til at arbejde med dig for at få dig igennem denne hårde tid. Skaden skal være så alvorlige, at du ikke er i en position til at udføre yderligere arbejde, og du bør være under behandling på grund af de nævnte skade. De fleste fagfolk inden for det område, arbejdstid, der er dikteret af forbrugerens behov eller nødsituationer på opkald problemer, der skal løses. Hvis fordele give arbejdstagerne mulighed for at søge længere, før du accepterer et job, de kan være i stand til at få et job, der passer til deres behov bedre, og det holder længere, fordi disse job er mindre tilbøjelige til at opløse og arbejdstagere er mindre tilbøjelige til at forlade dem eller vende tilbage til arbejdsløshed.

Mens den samlede tal i modtagelsen af det private beredskab, kan forblive den samme for lange perioder, at der er en høj omsætning: 25% af dem, der i øjeblikket er på den fordel, der har modtaget det private beredskab for under et år, 66% har været på det i mindre end fire år, og kun 10% har været på det i ti år. Hvis du har et realkreditlån på dit hjem, din finansielle institution kan tillade dig at stoppe betalingerne til et par måneder. Da den Fremtidige Fokus i gang, mere end 171.000 fordele, er blevet aflyst, fordi folk har fundet arbejde, hvilket er et godt resultat på trods af en hård lokale marked og en global økonomisk recession. Peseta Sam Lotu-Iiga: Hvilke ændringer har hun set som et resultat af den årlige reapplication krav?

Hon PAULA BENNETT: En simpel ændring af politikken kræver arbejdsløshed modtagerne til at genansøge, hvis de forbliver på den fordel, der efter et år har oplevet mere end 21,400 mennesker kommer ud for den pågældende ydelse, med besparelser på mere end $74 millioner til skatteyderne. Ned Lamont siger, at han ikke ser et behov for en udvidelse af den føderale regering $600-en-uge arbejdsløshedsunderstøttelse, et program, akasse-billig.dk der har hjulpet med at holde hundreder af tusinder af Connecticut arbejdsløse oven vande under pandemien. Så alt andet Ardern siger i denne artikel i forhold til det private beredskab og eneste forældre, svigt af arbejde-test osv er bunkum. I hvert fald går hun over til at tale om en høj effektiv marginalskat, der er forbundet med at forsøge at forlade det private beredskab, som jeg er enig i er et problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.