Spar penge

Din Balkon Haven

English The Best Continental Short Stories of 1923-1924 and the Yearbook of the Continental Short Story

2 gange, hvor de sagde, at det var på sin måde, og det har ikke ankomme, så jeg var nødt til at ringe tilbage hver gang, for at prøve igen. Så vidt jeg har kontaktet dem 5 gange for at forsøge at få dem til at sende mig en reservedel. Det areal, hønsene har lige flyttet fra er kløvet over, dyppet godt (eller vi vente til en regn), 3/4 seng og derefter mulched med et par spande fulde af kompost og et 20 cm lag af Halm barkflis (ca 3/4 af en balle). De kyllinger, der vil bo der i 3 eller 4 dage, og hver dag smider vi dem i køkken scraps, korn, halm og et par skovle kompost. Hvis der er noget i den butik, som du gerne vil se, men ikke er der, så lad os det vide.

De andre planter (se nedenfor) er opdrættet i potter og plantes i bedene, når ca 15cm høj og når vejret er passende. De har også foder til frø i jorden og dermed reducere fremkomsten af uønskede planter i seng. Sprede frø, du ønsker at spire i midten af papir håndklæde i et enkelt lag. Stort pålidelig spirende frø, såsom Bønner og squash er sået direkte i de senge, ved at trække det barkflis og såning i jorden. Når mulched indsatserne for tomater og bønner er sat i position. Hvis der allerede er steriliseret rør i blandingen en masse.Derefter sprøjte din sporer på toppen og derefter dine kaffebønner.

Frozen Plants

ved Hjælp af køkkenrulle metode, du kan faktisk vente, indtil de er spiret og derefter plante dem, for en hurtig start på hele denne proces. “Alt du skal gøre er at tage stilke fra roden, og fra blade; peel off svær og skær dem i to eller tre stykker, og læg dem i skorpe med sukker og lidt kanel; derefter bage kage eller tærte: spiser bedst kold. Rammen har rigelig slots til tilslutning af et hoved bord og fod bestyrelsen.Bortset fra den glider falder af, hvis du afhente seng, den eneste klage jeg har er med den butik, der solgte bed frame til os, Hjem og Leve på. Den barkflis giver et godt levested for Padder og Firben (i forår, sommer og efterår), hvor der er godt positioneret til at vælge fra nogen, snegle, at venture i for de unge planter.

Dette vil hjælpe med at forhindre de planter fra at blive svag og “langbenet’. Her er nogle hjemmesider, der vil hjælpe dig med at finde ud af, om de insekter, der besøger din have er noget at bekymre sig om. Giver dem mulighed for at hjælpe med at personliggøre deres egen seng vil gøre bed tid mere indbydende og mindre skræmmende. Faktisk, det er den eneste afgrøde, der vises i min have på ethvert tidspunkt af året. Nej, jeg har ikke balkon til haven. Disse Seks senge er dedikeret til den årlige urt og vegetabilsk produktion, og er de mest intensivt dyrkede områder i haven, der giver os de fleste af vores årlige grøntsager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *